Cos de cumparaturi

Suna-ne la : +40 766 70 07 83

Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON

Termene si conditii

Accesarea si utilizarea site-ului cutwear.ro presupune acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Pentru evitarea oricaror neintelegeri, va recomandam citirea acestora inainte de utilizarea site-ului si plasarea unei comenzi.

PRODUSE

Produsele comercializate pe site-ul cutwear.ro sunt livrate din stoc sau sunt realizate pe baza comenzilor plasate.

Prin imaginile de prezentare utilizate pe site se incearca reproducerea cat mai fidela a produsului finit. Atragem insa atentia ca, din varii motive, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor sau ale printului de pe acestea.

AUTENTIFICARE

Pentru a putea plasa o comanda pe site trebuie sa va autentificati. Autentificarea se poate realiza prin crearea unui cont nou sau prin contul de Facebook sau Google.

Inregistrarea unui cont nou este foarte rapida si presupune completarea a trei campuri (Nume, adresa de mail, parola).

Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

COMENZI

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Costul transportului este afisat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii.

Dupa alegerea produsului/produselor dorite si selectarea atributelor pentru acestea (model, marime, culoare, cantitate), se apasa butonul „Adauga in cos”. Sectiunea Cos se afla in coltul dreapta sus si poate fi vizualizata pe tot parcursul navigarii.

Finalizarea comenzii se face prin completarea datelor personale in campurile marcate.

Toate comenzile plasate in zilele lucratoare (de luni pana vineri) vor fi procesate in maxim 24 de ore. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat telefonic de catre un operator ce va va solicita confirmarea comenzii. In cazul in care comanda este plasata dupa ora 14:00 a unei zile lucratoare, contactarea se va face in ziua lucratoare urmatoare. Pentru comenzile plasate in weekend, contactarea se va face luni dimineata.

Produsele comandate vor fi depuse la curier numai dupa primirea confirmarii comenzii din partea dumneavoastra.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si DUMITRU DEVELOPMENT SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca DUMITRU DEVELOPMENT SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile create de posibilitatea comandarii unui produs pentru care stocul a fost epuizat. Vom face insa toate demersurile posibilie pentru anuntarea indisponibilitatii unui produs comandat in cel mai scurt timp posibil (prin apel telefonic, mesaj telefonic sau email).

Pretul transportului este stabilit de curierul cu care colaboram (Fan Courier) si nu suntem responsabili de modificari ulterioare pe care acesta le poate aduce tarifelor pe care le practica.

LIVRARE

Din momentul confirmarii comenzii plasate pe site, comanda va ajunge in posesia dumneavoastra in termen de doua-trei zile lucratoare.

Compania noastra apeleaza la serviciile de curierat furnizate de diverse companii pentru livrarea comenzilor. Nu ne asumam responsabilitatea pentru intarzierile la livrare datorate furnizorului sau curierului. De asemenea, deteriorarile, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar cad in sarcina transportatorului.

RETURNARE SI SCHIMB PRODUSE

Daca, din diverse motive, nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna sau schimba in termen de 15 de zile de la data primiri comenzii.

Metoda de returnare a produselor:

Prin Curier rapid – colet fara ramburs in care se introduc datele contului in care se va face returul banilor

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

In cazul schimbarii produselor, trebuie sa ne contactati inainte pentru a ne transmite informatiile legate de produsul pe care il doriti schimbat precum si despre produsul cu care doriti sa il schimbati.

Metoda de schimbare a produselor:

Prin Curier rapid – colet fara ramburs (in momentul predarii de catre curier a noului produs, dumneavoastra trebuie sa il restituiti pe cel comandat initial).

Produsele personalizate nu se pot returna, acestea fiind facute conform cerintelor clientului si drept urmare nu mai pot fi revandute.

Pentru produsele aflate in PROMOTIE (achizitionate deci la un pret redus fata de pretul normal), schimbul cu o alta marime decat cea achizitionata poate atrage costuri suplimentare insumand diferenta dintre pretul intreg al produsului si pretul achitat de client in cazul in care marimea dorita pentru schimb nu se afla si ea in PROMOTIE.

ATENTIE! Returnarea sau schimbarea produselor trebuie facuta in termen de maxim 15 zile din momentul primiri comenzii plasate pe site-ul nostru. Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa aiba toate etichetele, sa nu fie spalate si sa nu fie deteriorate in niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum si retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de catre cumparator.

CONFIDENTIALITATE

cutwear.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre cutwear.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

RESPONSABILITATE

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste:

  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive (furnizarea de date eronate de livrare de catre client, neconfirmarea la timp a comenzii)
  • deteriorarile, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii de internet (ISP)
  • continutul sau natura site-urilor prin intermediul carora un client ajunge in magazin
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

a. produsul comandat nu este pe stoc

b. identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

DISPOZITII FINALE

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Transport gratuit

orice comanda de peste 150RON

30 de zile de retur

banii inapoi in 30 de zile garantat

Garantie internationala

Oferita in tara de origine

100% Plati securizate

PayPal / MasterCard / Visa